NU OP DE RADIO : MEDUZA & DERMOT KENNEDY - PARADISE

ZONET:

MEDUZA & DERMOT KENNEDY

PARADISE

NU:

NANCE

LOVE IS

STRAKS:

BOB MARLEY & FUNKSTAR DELUXE

SUN IS SHINING

Ivo Pasveer vervangt Joey Hereman bij Joy Radio

De middagshow op de radiozender Joy Radio wordt vanaf 1 augustus gepresenteerd door Ivo Pasveer. Pasveer vervangt Joey Hereman.

Middagshow

Joey Hereman presenteert sinds 6 maart van dit jaar de middagshow op de regionale commerciële radiozender Joy Radio. Hij is daar elke werkdag tussen 15.00 en 18.00 uur te horen met het programma ‘Joey in de middag’. Hereman heeft echter te kennen gegeven meer tijd in zijn eigen bedrijf te gaan stoppen en daardoor minder tijd heeft om radio te maken.

Ivo Pasveer

Vanaf 1 augustus neemt Ivo Pasveer het stokje over van Joey Hereman. “Als 11-jarige riep ik al dat ik later als ik groot ben iedere dag radio wil maken. Nu, 8 jaar na dato, gaat dat dan ook echt gebeuren. Ik ga van mijn grootste hobby mijn baan maken. Vanaf 1 augustus hoor je me iedere doordeweekse middag tussen 15:00 en 18:00 op Joy Radio“, aldus Pasveer op zijn Facebook-pagina.

Succes

Nico Silvius, directeur van Joy Radio, vind het jammer dat Hereman de radiozender verlaat: “De luistercijfers zijn de laatste maanden enorm gestegen van Joy Radio waarbij Joey een belangrijke rol heeft gespeeld. Daarom vinden we het jammer dat hij ons gaat verlaten“. Silvius is blij dat Pasveer het stokje overneemt van Hereman “Ivo Pasveer is zeer gedreven en zal vanaf begin augustus dagelijks de middagstem worden.“, aldus Silvius.